2 faciliteiten
2 faciliteiten
Private label producten
Private label producten
White label producten
White label producten
Top kwaliteit Pet rewards
Top kwaliteit Pet rewards

FD Gazellen Awards 2018

Vorig jaar mocht Chamel BV deze award voor de eerste keer in ontvangst nemen en ook dit jaar behoort Chamel BV tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

In totaal kregen 39 bedrijven in de regio Noord de titel FD Gazelle uitgereikt in het Groninger Forum als beloning voor hun bovengemiddelde groei. Slechts 2 daarvan zijn gevestigd in Drenthe. Chamel BV eindigde in de categorie middelgroot op de 5de plaats!

Ieder jaar reikt Het Financiële Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan bedrijven die ten minste 20% in omzet zijn gegroeid over de afgelopen drie boekjaren. Bovendien zijn de FD Gazellen in het laatste jaar van de onderzochte periode winstgevend. Dit jaar zijn de regels aangescherpt en is de ondergrens van de omzet verhoogd. Om mee te kunnen doen is een minimumomzet van € 250.000,- vereist. De drie omzetcategorieën zijn nu: klein (€ 250.000,- tot € 2 mln), middelgroot (€ 2 mln tot € 10 mln) en groot (meer dan € 10 mln). Verder is de rangschikking aangepast. Naast omzetgroei wordt dit jaar ook de groei van het personeel en de winstmarge meegewogen.

Gazellen-awards 2018