2 faciliteiten
2 faciliteiten
Private label producten
Private label producten
White label producten
White label producten
Top kwaliteit Pet rewards
Top kwaliteit Pet rewards

Chamel traktaties voor honden en katten

Chamel BV in Hoogeveen weet wat honden en katten lekker vinden en vertaalt dit in kwaliteitsproducten, waarvoor alleen de beste ingrediënten worden gebruikt.

Onze missie is; het produceren van kwalitatief hoogwaardige traktatieproducten voor honden en katten waarbij de wensen van de klant voorop staan.

Chamel BV is een familiebedrijf dat haar eigen beslissingen maakt en daardoor dus heel flexibel is. Het bedrijf is hierdoor in staat te produceren naar aanleiding van de wensen van haar klanten. Bijna alles is mogelijk, of het nu de smaak, de vorm, de kleur, de combinatie hiervan of de verpakking betreft.

Chamel levert in:

  • Private label
  • White label
  • Bulk
  • Pet Rewards label

Tevens is het mogelijk verpakkingen met een hersluitbare zipper te bestellen. Deze zippersluiting is speciaal ontwikkeld omdat er een “rits” geluid is bij opening zodat de hond of kat direct hoort dat hij/zij wat lekkers krijgt. Verder behoedt een hersluitbare verpakking het product voor uitdroging. Naast de vele soorten zakjes (pillow, blokbodem, doystyle) verpakken wij natuurlijk ook in diverse soorten bakjes, emmertjes en dozen. Het gewicht per verpakking wordt bepaald door de klant.

Dit alles wordt gerealiseerd in een arbeidsvriendelijke omgeving waarin onze medewerkers een belangrijke schakel zijn. Om de kwaliteit op een zo hoog mogelijk niveau te krijgen en te houden, vinden wij het belangrijk om te blijven investeren in gezondheid, techniek en milieu.

De wereld van de petfood is een dynamische markt. Het pakket van eisen wordt steeds groter, zo ook de wensen van de klant. Dit “dwingt organisaties om flexibel te zijn en snel de wensen van de klant te kunnen vervullen en om te zetten in geleverde producten.
Chamel BV is hier, mede door de platte organisatie, hoge gehanteerde kwaliteitsrichtlijnen – IFS Standaard – en een uitstekend uitgerust machinepark  uiterst effectief in, en hierdoor een uitstekende zakenpartner.

Onze inzet is een langdurige relatie!