2 faciliteiten
2 faciliteiten
Private label producten
Private label producten
White label producten
White label producten
Top kwaliteit Pet rewards
Top kwaliteit Pet rewards

Newsletter 2021

Om te beginnen willen wij jullie allemaal een gelukkig en bovenal gezond 2021 wensen!

2020 was voor iedereen een vreemd jaar. Voor veel branches was het een zwaar jaar. Ook wij hebben, bij aanvang van de crisis in maart vorig jaar, wel gevreesd voor wat er komen zou. Gelukkig heeft de crisis tot nu toe in de diervoedingsbranche niet voor grote omzetverliezen gezorgd. Voor ons als Chamel BV geldt zelfs het tegendeel wat betreft groei. 2020 was voor ons bedrijfsmatig een heel goed en productief jaar. We zijn als bedrijf alleen maar gegroeid en er zijn weer verschillende projecten/machines bij gekomen.

Uiteraard hopen wij dat 2021 wat betreft gezondheid een beter jaar zal worden en wij met z’n allen deze COVID-crisis teboven zullen komen.

Intern zijn er wat wijzigingen binnen ons bedrijf

Manuel Villhaber heeft ons bedrijf verlaten en is teruggekeerd naar zijn oude werkgever Hofman Holland Animal Care. Hij miste het actief onderweg zijn, wat binnen ons bedrijf niet veel aan de orde is. Wij wensen hem veel succes en zullen elkaar zeker weer treffen!

Jos Kroezen, werkt inmiddels al 4 jaar voor ons bedrijf. Tijd voor een stapje hoger! Waar hij eerst alleen leiding gaf aan de koekjes afdeling, zal hij vanaf januari aanspreekpunt zijn voor de gehele productielocatie.

Met Jos in ons team, gaan wij er vanuit, dat er meer uit ons productieproces gehaald kan worden en dat onze goede kwaliteit gewaarborgd blijft.


Andressa van Zuthem, vele van jullie kennen haar al. Andressa is verantwoordelijk voor Export en Kwaliteit, waar ze eerst Chantal ondersteunde neemt ze nu steeds meer deze taken volledig over.

Afgelopen jaar heeft ze samen met Chantal de IFS audit weer gehaald, met een slagingspercentage van 94,82 %. Haar streven is om dat percentage dit jaar zeker weer te halen en gaat zelfs voor een nog hoger percentage.

Heb je een vraag over onze kwaliteit of wil je eventueel exporteren en heb je hier een vraag over, stuur je vraag naar:

Andressa@chamel.eu

Paulina Mula, ze werkt al jaren bij ons bedrijf en heeft op veel vlakken veel ervaring, ze is erg precies in alles wat ze doet, daarom zeer geschikt om de verpakkingen, analyses/declaraties en teksten te regelen!

Met haar eigen analyse programma zorgt ze voor ge-update samenstellingen en analyses en zal ze zorgen dat alle verpakkingen voor onze klanten op voorraad staan, zodat we niet zonder voorraad zitten!

Ideeën over nieuwe verpakkingen? Zij kan jou daarbij helpen: Paulina@chamel.eu

Chantal Kleine, heeft de algehele leiding over de inpaklocatie, verder zorgt zij dat alle bestellingen van onze klanten worden ingepland. Ze maakt alle planningen voor de productie locatie en voor de inpaklocatie. Is de bestelling volledig klaar, zal Chantal ook voor het transport zorgen ( of de klant wordt op de hoogte gebracht van de gereed staande bestelling ).

Heb je een vraag over je bestelling, een nieuw product of andere ideeën ? Dit kun je mailen naar Chantal@chamel.eu

Optimalisatie van ons Machinepark.

Sinds augustus 2020 is onze nieuwe bakoven in productie, met deze nieuwe oven kunnen wij 3 keer zoveel koekjes produceren als voorheen.

Deze nieuwe oven betekend, meer productie, verbeteren van onze kwaliteit en nieuwe productontwikkelingen.

Inmiddels hebben we al meer dan 20 soorten koekjes in ons assortiment en is er nog veel mogelijk wat betreft nieuwe soorten.
Zo verkopen wij op het moment veel glutenvrije koekjes of met eventueel een toevoeging van lam of kip.
Heb jij onze nieuwe koekjes nog niet gezien ? En zou je graag meer informatie willen of eventueel samples ontvangen ?

Stuur een email naar Chantal@chamel.eu

Ook hebben wij in Augustus 2020 nieuwe silo´s gekregen. Wat 2 weken zomervakantie al wel niet kan doen met het optimaliseren van onze machinepark. Ze zijn helemaal operationeel!

Door deze nieuwe silo´s wordt er nog nauwkeuriger afgewogen en gaat het produceren en afwegen sneller!

Hebben jullie ook al een kijkje genomen op onze vernieuwde website ? www.chamel.eu

We vonden het tijd worden dat

onze website iets moderner werd, er zijn weer wat nieuwe producten toegevoegd, maar helaas door de drukte hebben we nog geen tijd gehad alle producten erop te zetten (we hebben er ook meer dan 300).

Heb je vragen over nieuwe producten, zou je samples willen ontvangen of heb je zelf een idee? Stuur dit naar Chantal@chamel.eu, er is altijd veel mogelijk bij ons!Kerst 2021 ! Ja we weten het, de kerstdagen zijn net achter de rug, maar afgelopen jaar hadden we zoveel aanvragen op het laatste moment, dat we helaas niet alle opdrachten aan konden nemen.

Kleine tip, Geef jullie kerst ideeën dit jaar op tijd aan ons door zodat we dit tijdig kunnen inplannen.

Paar kerst ideeën van onze kant.

-  Kerstkalender, in de kerstkalender zitten 24 vakjes met verschillende semi-moist en koekjes. We hebben hem standaard in 2 designs; Zie foto .
                  

Pet Rewards

Blanco Label

Mocht je een kalender willen met je eigen design, dit kan! Minimale afname is 10.000 kalenders.

-  Kleine doosjes met

verschillende leuke designs. (kan gebruikt worden voor meerdere seizoenen in het jaar). Ze zijn mogelijk met elk gewenst product, kleur etc. Gewicht van het product zal 150gr tot 200gr zijn.

Deze doosjes zijn te maken met een eigen design. Je kunt een eigen design maken vanaf 10.000 stuks.


-   Kerstboom emmers, we hebben vanaf dit jaar ook emmers in kerstboom vorm. Eigen stickers kunnen gemaakt worden vanaf 5.000 stuks.Ook kun je zelf aangeven welke producten of kleuren je erin wil.

Heb je ze ook gezien in onze hartjes vorm voor bijvoorbeeld Valentijnsdag ?

  • Zijn er eigen ideeën of vragen over nieuwe items, stuur een bericht naar Chantal@chamel.eu